|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA

Nahajate se tukaj

Zbiralnik virov

    RAZPORED PREDMETNIH, DOPOLNILNIH, IN POPRAVNIH IZPITOV (spomladanski rok 2017)

     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  ZGO
    Predmet:  ANGLEŠČINA - pisno
    Nadzorni učitelj: M. Okleščen, A. Divjak
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 11.00
    Prostor:  AN1
    Predmet:  ANGLEŠČINA - ustno
    Izpitna komisija: S. Golob, R. Pirnar, A. Zoran
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 12.00
    Prostor:  SL1
    Predmet:  ANGLEŠČINA - ustno
    Izpitna komisija: Z. Cujnik, A. Divjak, A. Prem
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  ZGO
    Predmet: NEMŠČINA - pisno
    Nadzorni učitelj: M. Okleščen, A. Divjak
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 11.00
    Prostor:  SL1
    Predmet:  NEMŠČINA - ustno
    Izpitna komisija: N. Kirm Sovič, A. Prem, A. Divjak
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  ZGO
    Predmet: FIZIKA - pisno
    Nadzorni učitelj: M. Okleščen, A. Divjak
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 10.30
    Prostor:  SL2
    Predmet:  FIZIKA - ustno
    Izpitna komisija: L. Novak, M. Vrečer, G. Kastelic
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 10.00
    Prostor:  ZGO
    Predmet:  EKOSISTEMI, IZVAJANJE DEJAVNOSTI V PROSTORU IN EKOREMEDIACIJE
    Izpitna komisija: H. Fortuna Jelenc, D. Drmaž Lavrič, M. Okleščen
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 11.00
    Prostor:  ZGO
    Modul:  TRAJNOSTNI RAZVOJ
    Izpitna komisija: M. Hrastelj, B. Turk, M. Okleščen
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 11.30
    Prostor:  ZGO
    Modul:  EKOLOŠKO KMETOVANJE
    Izpitna komisija: M. Hrastelj, B. Turk, M. Okleščen
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 12.00
    Prostor:  ZGO
    Modul:  KMETIJSKA PRIDELAVA IN REJA S KMETIJSKO MEHANIZACIJO (živinorejski del)
    Izpitna komisija: B. Turk, M. Zobec, M. Okleščen
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  SJV
    Modul:  PRIDELAVA KULTURNIH RASTLIN
    Izpitna komisija: A. Bartolj Bele, B. Punčuh,  Z. Cujnik
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 8.00
    Prostor:  SJV
    Modul:  VAROVANJE OKOLJA Z OSNOVAMI TRAJNOSTNEGA RAZVOJA
    Izpitna komisija: B. Punčuh,  A. Bartolj Bele, Z. Cujnik
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 8.30
    Prostor:  SJV
    Modul:  UPRAVLJANJE KMETIJSKE MEHANIZACIJE
    Izpitna komisija: A. Rogelj, B. Punčuh, Z. Cujnik
     
    Četrtek, 29. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  MA1
    Modul:  TRAJNO PECIVO
    Izpitna komisija: D. Košak, S. Hude, M. Drmaž
     
    Petek, 30. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  SJV
    Modul:  UMETNOST
    Izpitna komisija: J. Medle, R. Kus Pisek, N. Kirm Sovič
     
    Petek, 30. 6. 2017, 8.00
    Prostor:  SJV
    Modul:  DRUŽBOSLOVJE
    Izpitna komisija: R. Kus Pisek, N. Kirm Sovič, J. Medle
     
    Petek, 30. 6. 2017, 10.00
    Prostor:  SJV
    Modul:  IKT IN OSNOVE POSLOVNEGA KOMUNICIRANJA
    Izpitna komisija: M. Kogovšek, N. Kirm Sovič, J. Medle
     
    Petek, 30. 6. 2017, 10.00
    Prostor:  SJV
    Modul:  OSNOVE PODJETNIŠTVA IN PRODAJE
    Izpitna komisija: M. Kogovšek, D. Francekovič, J. Medle
     
    Petek, 30. 6. 2017, 7.30
    Prostor:  MA1
    Modul:  LABORATORIJSKE VAJE
    Izpitna komisija: J. Goršin Fabjan, V. Zupančič, U. Ogrinc
     
    Petek, 30. 6. 2017, 8.00
    Prostor:  MA1
    Modul:  KEMIJA
    Izpitna komisija: M. Okleščen, V. Zupančič, U. Ogrinc
     
    Ponedeljek, 3. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  PL12
    Predmet:  MATEMATIKA - pisno
    Nadzorni učitelj: P. Seničar, U. Mihelič
     
    Ponedeljek, 3. 7. 2017, 11.00
    Prostor:  MA2
    Predmet:  MATEMATIKA – ustno
    Izpitna komisija: U. Mihelič, P. Seničar, I. Kočevar
     
    Ponedeljek, 3. 7. 2017, 11.00
    Prostor:  MA1
    Predmet:  MATEMATIKA – ustno
    Izpitna komisija: M. Vrečer, P. Franko, U. Ogrinc
     
    Ponedeljek, 3. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  SJV
    Modul:  KMETIJSKA PRIDELAVA IN REJA S KMETIJSKO MEHANIZACIJO (CPP)
    Izpitna komisija: A. Goršin, P. Kuhar, A. Zoran
     
    Ponedeljek, 3. 7. 2017, 10.00
    Prostor:  SJV
    Modul:  OSNOVE BIOTEHNOLOGIJE S PREHRANO
    Izpitna komisija: S. Hude, D. Košak, A. Zoran
     
    Torek, 4. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  MA1
    Predmet:  MATEMATIKA – ustno
    Izpitna komisija: M. Vrečer, P. Seničar, D. Škerl
     
    Torek, 4. 7. 2017, 7.30
    Prostor: PL1
    Predmet:  SLOVENŠČINA - pisno
    Nadzorni učitelj: Z. Križman
     
    Torek, 4. 7. 2017, 10.30
    Prostor: SL2
    Predmet:  SLOVENŠČINA - ustno
    Izpitna komisija: G. Kastelic, N. Vrčko, T. Mavsar
     
    Torek, 4. 7. 2017, 7.30
    Prostor: SL1
    Modul:  BIOTEHNOLOGIJA
    Izpitna komisija: I. Kurajić, J. Goršin Fabjan, R. Pirnar
     
    Torek, 4. 7. 2017, 9.00
    Prostor:  SL1
    Modul:  NARAVOSLOVJE
    Izpitna komisija: A. Bartolj Bele, U. Ogrinc, R. Pirnar
     
    Torek, 4. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  AN1
    Modul:  VZDRŽEVANJE IN HIGIENA DELOVNIH PROSTOROV
    Izpitna komisija: H. Košmerlj, S. Zalokar, I. Kočevar
     
    Torek, 4. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  ZGO
    Modul:  ZDRAVSTVENO VARSTVO DOMAČIH ŽIVALI
    Izpitna komisija: U. Trobec, B. Turk, J. Medle
     
    Torek, 4. 7. 2017, 8.00
    Prostor:  ZGO
    Modul:  PREDELAVA MLEKA
    Izpitna komisija: U. Trobec, B. Turk, J. Medle
     
    Torek, 4. 7. 2017, 8.30
    Prostor:  ZGO
    Modul:  REJA ŽIVALI
    Izpitna komisija: U. Trobec, B. Turk, J. Medle
     
    Torek, 4. 7. 2017
    Prostor: telovadnica
    INTERESNE DEJAVNOSTI  - ŠPORTNI DAN
    Izpitna komisija: K. Teršar Zalar, A. Zoran, P. Franko
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  SL2
    Modul:  KMETIJSKA PRIDELAVA IN REJA S KMETIJSKO MEHANIZACIJO (rastlinski del)
    Izpitna komisija: M. Hrastelj, A. Rogelj,  D. Škerl
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 8.30
    Prostor:  SL2
    Modul:  OSNOVE UPRAVLJANJA S STROJI IN NAPRAVAMI
    Izpitna komisija: A. Rogelj, M. Hrastelj, D. Škerl
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  MA2
    Modul:  OSNOVE HORTIKULTURE
    Izpitna komisija: B. Činkole, S. Nemanič, H. Košmerlj
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 8.00
    Prostor:  MA2
    Modul:  IZDELKI DOMAČE OBRTI
    Izpitna komisija: H. Košmerlj, S. Nemanič, B. Činkole
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  MA2
    Modul:  PRIPRAVA ŽIVIL RASTLINSKEGA IZVORA
    Izpitna komisija: H. Košmerlj, S. Nemanič, B. Činkole
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  ZGO
    Modul:  PRIDELAVA POLJŠČIN
    Izpitna komisija: P. Kuhar, D. Francekovič, P. Seničar
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 8.00
    Prostor:  ZGO
    Modul:  VODENJE DEL NA KMETIJSKEM GOSPODARSTVU
    Izpitna komisija: D. Francekovič, P. Kuhar, P. Seničar
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 7.30
    Prostor:  MA1
    Modul:  EKOLOŠKE ANALIZE IN MONITORING
    Izpitna komisija: M. Okleščen, V. Zupančič, U. Ogrinc
     
    Sreda, 5. 7. 2017, 9.30
    Prostor:  MA1
    Predmet:  BIOLOGIJA
    Izpitna komisija: D. Drmaž Lavrič, U. Ogrinc, V. Zupančič
     
    Četrtek, 6. 7. 2017, 9.30
    Prostor:  SJV
    Modul:  PRIPRAVA IN IZDELAVA ARANŽERSKEGA MATERIALA
    Izpitna komisija: B. Činkole, D. Francekovič, A. Bartolj Bele
     
    INTERESNE DEJAVNOSTI  in PRAKTIČNO USPOSABLJENJE Z DELOM
    Dokazila o opravljenih obveznostih oddajte do torka, 4. 7. 2017, učiteljem pri katerih niste opravili vseh obveznosti po programu.
     

    Poklicna matura - obvestilo

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 06/23/2017 - 12:02

     

    Seznanitev kandidatov z uspehom na spomladanskem roku poklicne mature 2017 bo v sredo, 5. 7. 2017, ob 9.00.

    šolska maturitetna komisija

    Proslava ob dnevu državnosti ter podelitev spričeval in obvestil o uspehu

    Dijake vseh letnikov, razen zaključnih, obveščamo, da je v petek, 23. 6. 2017, proslava ob dnevu državnosti ter podelitev spričeval in obvestil o uspehu.

    Ob 7.30 greste skupaj z razredniki v učilnice  po razporedu, nato pa se ob 8. uri odpravite v v veliko predavalnico, kjer bo potekala proslava ob dnevu državnosti z naslovom »Kje najti še lepši je svet, kje lepše je kot doma?« ter podelitev knjižnih nagrad oz. priznanj.

    Po prireditvi ob zaključku šolskega leta se boste skupaj z razredniki odpravili v učilnice po razporedu, kjer boste prejeli spričevala oz. obvestila o uspehu ter priznanja.

    OBVESTILO

    Dijaki 2. F, 2. H, 2. I in 3. D razreda, ki opravljate PUD na MIC-u (šolsko posestvo), v petek, 23. 6. 2017, nimate PUD-a, temveč se udeležite proslave ob zaključku šolskega leta in dnevu državnosti.
     
    Manjkajoče število ur nadomestite v tednu od 26. do 30. 6. 2017.
     
    Dijake vseh ostalih razredov obveščam, da v petek 23. 6. 2017 NI mogoče nadomeščanje praktičnega pouka in PUD-a.
     
    Od 26. 6. 2017 dalje pa se PUD in nadomeščanje praktičnega pouka izvajata v času od 6.00 do 13.00.
     
     Darja Francekovič

    Zaključni izpit 2016/17: Obvestilo

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 06/12/2017 - 10:48

    Podelitev spričeval zaključnega izpita

     

    Podelitev spričeval zaključnega izpita bo

    v četrtek, 15. 6. 2017, ob 10.uri v učilnici strežbe.

    IZMENJAVA NA ČEŠKEM, 4.6. – 17.6.2017 - dnevnik

    NEDELJA, 4. 6. 2017
     
    Noč je bila kratka, saj smo se na pot odpravili že ob šestih zjutraj. Šolski kombi je pobral šopek dijakov iz cele Slovenije in skupaj smo se odpravili na dolgo pot proti Češki. Med vožnjo smo si ogledovali različna znamenita mesta, kot so Sevnica, Dunaj, Znojmo, … Ob prihodu na šolo, nas je prijetno pozdravila slovenska zastava, ki je v močnem vetru prijateljsko plapolala skupaj s češko. Prijazno sta nas sprejela koordinatorja izmenjave Musilova Eva ter Ladislav Krivanek.  Po nastanitvi smo se odpravili na večerjo v bližnjo restavracijo, kjer smo si bolj kot s svojim znanjem angleščine, pomagali z govorico telesa. Vsi upamo, da bo naše bivanje na Češkem prijetno, zabavno in poučno. 

    PONEDELJEK, 5.6.2017
     
    Kljub kratki noči smo z navdušenjem vstali v nov dan. Po dobrem zajtrku in prijetnih zvokih igranja klavirja profesorice Zupančič, smo se odpravili na ogled prašičje in kravje farme, kjer bomo v naslednjih dneh opravljali praktični pouk. Izvedeli smo veliko novih informacij ter tam kupili domače polnomastno mleko. Po kosilu na naši šoli gostiteljici, smo se v center mesta odpravili na podelitev diplom. Po slednji smo si ogledali še judovsko četrt, ki je del UNESCO-vega seznama.
    Po prostem popoldnevu v centru smo se vrnili na šolo, kjer smo si v domski kuhinji pripravili še dodatno večerjo. 

    TOREK, 6.6.2017

    Zjutraj smo se po zgodnjem zajtrku odpravili na kmetijo Zašovice, kjer smo najprej pomolzli krave ter nato še ovce. Lastnik kmetije nam je razložil, da tja najpogosteje prihajajo otroci, ki niso vajeni kmečkega življenja. Tam lahko poskusijo opravljati kmečka opravila, tako kot so jih nekoč. Farma proizvaja tudi svoje lastne mlečne izdelke. Poleg vsega smo se preizkusili tudi v košnji s koso. Po končanem delu, smo za nagrado dobili polno škatlo njihovih mlečnih proizvodov. Popoldne smo si skupaj z dijaki ogledali tudi šolo gostiteljico ter njene prostore. Dan smo zaključili z obiskom lokalne pivovarne Liehovar, kjer smo poskusili jed, imenovano »slepe miši«.
     

    SREDA, 7.6.2017

    Tretje jutro smo se odpravili na ekološki vrt, kjer stremijo k ohranjanju narave. Zaposleni otroke, ki jih obiščejo, osveščajo o pomembnosti narave ter varovanja le te. Poleg vsega tamkajšnji ekološki vrt ljudem s posebnimi potrebami nudi terapijo z vrtnarjenjem, ukvarjanjem z rastlinami ipd.
    Najprej smo posadili nekaj kumar ter peteršilja, oplele pet zeliščnih gredic ter zatem pomagali zaposlenim z ustvarjanjem majhnih hotelov za žuželke, katerih idejne vodje so bili obiskovalci s posebnimi potrebami. Po končanem delu smo pojedli še domačo čokolado, ki smo jo kuhali med ustvarjanjem.
    Po prihodu v šolo smo s tamkajšnjimi dijaki veterinarskega programa sodelovali pri obdukciji kokoši in rib ter tako spoznavali anatomijo živali.
    Po kosilu sta nas naši zvesti vodički, dijakinji, Natalie Tylcova in  Kamila Trutnova popeljali v mesto Trebič, kjer smo poskusili njihovo različico naše Cockte, imenovano Kofola. Po prijetnem klepetu smo se kljub dežju veselo odpravili nazaj proti domu. Tam smo večer zaključili z ogledom angleške serije.
    P.S.: Obvladamo Češčino! Dekuji, beruška, nashledanou, mužeme si objednat? , neni zač, ano 
             Natalia ter Kamila pa obvladata tudi nekaj naših besed.

    Ekskurzija v Rim, Pompeje in Neapelj

    Prvi dan v juniju  je ob deveti uri zvečer izpred Tuša v Novem mestu odpeljal avtobus
    z dijaki prvih letnikov biotehniške gimnazije, ki smo s profesorji informatike, slovenščine in zgodovine ter odličnim vodičem Simonom odšli proti Italiji. Šli smo na ekskurzijo v  Rim, na Vezuv, v Pompeje in Neapelj, da bi spoznali zgodovinske, naravne in kulturne znamenitosti.
    Vožnja je trajala celo noč, kar je bilo naporno, a smo se nekako znašli in se poskusili spočiti za naslednji dan. V zgodnjih jutranjih urah smo prispeli v Rim. Po mestu nas je vodil vodič Simon, ki nam je povedal neznansko veliko zanimivih podatkov in zgodb.
     Razkazal nam je papeško državo Vatikan, obrežje reke Tibere, Fontano Trevi, Panteon, forum, Kolosej, Španske stopnice … Skratka naporen, a izjemno zanimiv prvi dan, ki se je končal z odhodom v hotel, kjer so nas čakale italijanske specialitete. V soboto smo se povzpeli na vulkan Vezuv, kjer nas je na vrhu čakal prelep razgled na Neapelj, Neapeljski zaliv in okolico. Nato smo se spustili do Pompejev, kjer smo si ogledali to nesrečno antično mesto ter bili presenečeni nad njegovo zgodovino. Za konec dneva nas je čakal še  Neapelj, rojstni kraj pice margerite, kjer smo si privoščili odličen sladoled. Zadnji dan smo se ustavili v Kalistovih katakombah, nato pa še v mestecu Tivoli s čudovito vilo, fontanami, kipi in vrtovi.
    Ekskurzija v Rim je bila za vse dragocena izkušnja, ki je  ne doživiš vsak dan, saj smo videli in izvedeli veliko zanimivega, se še bolje spoznali s sošolci in gradili nove prijateljske vezi.

    Karolina Blagojević, 1. a
     

    2. FORUM INOVATIVNEGA TURIZMA

    Višja šola - Sre, 06/07/2017 - 15:17

    Vljudno vabljeni na 2. forum Inovativnega turizma, ki bo 20. junija ob 10:00 uri v Hiši kulinarike in turizma v Novem mestu, na Glavnem trgu.
    Vabljeni!
    Vabilo - 2. Forum Inovativnega turizma.pdf

    2. ODPRTI FORUM INOVATIVNEGA TURIZMA

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Sre, 06/07/2017 - 08:21

     

    Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu in Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma vabita na 2. Odprti forum inovativnega turizma, ki bo 20. 6. 2017, od 10.00 do 12.00, v banketni dvorani Gostišča na Trgu, Hiši kulinarike in turizma, Glavni trg 30, 8000 Novo mesto (vhod iz tržnice).

    Gosta foruma z naslovom Trajnostni razvoj turizma v nacionalnem in regionalnem prostoru bosta gospod Peter Misja, predsednik Turistične zveze Slovenije in  gospod Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto (vabilo v priponki).

    Lepo povabljeni, da se dogodka udeležite in prisluhnite usmeritvam trajnostnega razvoja turizma v našem prostoru. 

     

    Več si lahko preberete na:

    Vabilo - 2. Forum IT.pdf

    VABILO K VPISU

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 06/05/2017 - 13:46

    Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

     

    Obveščamo vas, da bo vpis v izobraževalna programa na Srednji šoli za gostinstvo in turizem, Ulica talcev 3, 8000 Novo mesto, letos potekal po naslednjem razporedu:

    in v PONEDELJEK, 19. 6. 2017, za program gastronomija in turizem za poklic gastronomsko-turistični tehnik:

    Bodoči dijaki so razdeljeni v tri skupine:

    1. skupina od 8.00 do 9.30 – vpis bodočih dijakov s priimki A–G,

    2. skupina od 9.30 do 11.00 – vpis bodočih dijakov s priimki H–O,

    3. skupina od 11.00 do 12.30 – vpis bodočih dijakov s priimki P–Ž.

     

    v TOREK, 20. 6. 2017, za program gastronomske in hotelske storitve za poklic gastronom-hotelir:

    Bodoči dijaki so razdeljeni v tri skupine:

    1. skupina od 8.00 do 9.30 – vpis bodočih dijakov s priimki A–J,

    2. skupina od 9.30 do 11.00 – vpis bodočih dijakov s priimki K–M,

    3. skupina od 11.00 do 12.30 – vpis bodočih dijakov s priimki N–Ž.

     

    Veseli smo, da ste za vpis izbrali našo šolo. Prepričani smo, da se boste pri nas dobro počutili!

    ZAKLJUČNI IZPIT - SPOMLADANSKI ROK 2016/17

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Čet, 06/01/2017 - 14:43

    RAZPORED IZPITOV

    IZPITNA ENOTA

    DATUM

    ČAS

    PROSTOR

     

    1. izpitna enota

    SLOVENŠČINA

     

     

    PISNI DEL

     

     

    ponedeljek, 5. 9. 2017

    9.00

    009

    USTNI DEL

     

     

    četrtek, 8. 6. 2017

    7.15

    008

    1. izpitna enota

     

    IZDELEK OZ.  STORITEV IN ZAGOVOR

     

     

     

     

     

     

    KUHARSTVO

    PRAKTIČNI DEL

    torek, 6. 6. 2017

    7.00

    učilnica kuharstva

    USTNI DEL (ZAGOVOR)

    sreda, 7. 6. 2017

    10.00

    učilnica kuharstva

     

     

     

     

     

    STREŽBA

     

    PRAKTIČNI DEL

    torek, 6. 6. 2017

     

    7.00

    učilnica strežbe

    USTNI DEL (ZAGOVOR)

    sreda, 7. 6. 2017

    7.00

    učilnica strežbe

     

    5. UNESCO TEK NA PTUJU

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Čet, 06/01/2017 - 14:41

    17. maja 2017 zgodaj zjutraj smo se Neža, Katja in Hana ter profesorica Maja polne navdušenja z avtobusom z učenci iz OŠ Škocjan odpravili proti Ptuju, kjer se je odvijal 5.Unesco tek Mladi 2017. Najprej smo prejele majice in štartne številke. Nekaj ur prostega časa do štarta smo izkoristile za ogled Ptuja in celotnega dogajanja. Pred štartom smo se še skupinsko ogrele in sledila je štartna pištola. Po prečkanju ciljne črte smo bile izčrpane, vendar izjemno ponosne na pretečenih 2600 metrov. Nato smo dobile malico in jo z užitkom pojedle. Spodbujale smo tudi profesorico, ki se je prav tako kot me podala na 2600 metrov dolgo progo. Na koncu smo se vsi skupaj odpravili domov.

    Neža Dernikovič, 2. a

    ZAKLJUČNI IZPIT - SPOMLADANSKI ROK 2016/17

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Tor, 05/30/2017 - 13:20

     

    Izpit iz 1. izpitne enote (SLOVENŠČINA) je v ponedeljek, 4. 6. 2017 ob 9:00 v učilnici 009.

    Tajnica šolske komisije za zaključne izpite                

    Irena Jarc

                 

    POPRAVNI IN DOPOLNILNI IZPITI ZA SPI PROGRAM (3.B) - spomladanski rok

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 05/26/2017 - 12:39

     

    Izpiti  bodo potekali v četrtek, 1. 6. 2017.  Prostor izpita in komisije bodo objavljene  na oglasni deski šole.

    Četrtek, 1. 6. 2017

    • M5 PIO – Priprava izrednih obrokov:  ob 8.00
    • M8 PIO – Postrežba izrednih obrokov: ob 8.00

    NARAVOVARSTVENI TEDEN 2017

    Višja šola - Pet, 05/26/2017 - 09:07

    Od 15. do 19. maja 2017 smo se študentje 1. in 2. letnika naravovarstva odpravili na naš prvi pravi NARAVOVARSTVENI TABOR na Primorsko. V čudovitem vremenu in dobri družbi smo preživeli pet dni v naših regijskih in krajinskih parkih ter naravnih rezervatih. Čas je med ogledi in terenskim delom hitro minil. Mi pa smo bogatejši za pomembno izkušnjo samostojnosti in pravega naravovarstvenega dela! Več fotografij je na voljo v galeriji.

       
    Biotska pestrost na vlažnem skalnatem pobočju      
                 
     
    Naravne pregrade bogatijo reko s kisikom 


    Odvzemno mesto na reki Rižani pri Kopru


    Študentje 1. letnika naravovarstva


    Študentje 2. letnika naravovarstva

    ​RAZPORED PREDMETNIH, DOPOLNILNIH, IN POPRAVNIH IZPITOV (spomladanski rok 2017)

    Četrtek, 1. 6. 2017, 11.05
    Prostor:  I2
    Predmet:  SLOVENŠČINA – pisno
    Nadzorni učitelj:  T. Mavsar
     
    Četrtek, 1. 6. 2017, 13.45
    Prostor:  IP
    Predmet:  SLOVENŠČINA – ustno
    Komisija: N. Vrčko, T. Mavsar, A. Divjak
     
    Četrtek, 1. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  R1
    Modul:  SLADOLED
    Komisija: M. Drmaž, D. Košak, R. Pirnar
     
    Četrtek, 1. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  R1
    Modul:  TEMELJI  ŽIVILSTVA IN PREHRANE
    Komisija: D. Košak, M. Drmaž, R. Pirnar
     
    Četrtek, 1. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  BIF
    Modul:  BIOLOGIJA
    Komisija: H. Fortuna Jelenc, U. Ogrinc, D. Škerl
     
    Četrtek,  1. 6. 2017, 13.45
    Prostor:  telovadnica
    Modul:  ŠPORTNA VZGOJA
    Komisija: A. Zoran, D. Škerl, U. Ogrinc
     
    Petek, 1. 6. 2017, 7.00
    Prostor:  R1
    Modul:  OSNOVE PODJETNIŠTVA IN PRODAJE
    Komisija: M. Kogovšek, A. Pezdirc, N. Jarc
     
    Petek, 2. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  IP
    Predmet:  KMETIJSKA PRIDELAVA IN REJA S KMETIJSKO MEHANIZACIJO
    Komisija: M. Zobec, U. Trobec, I. Kočevar
     
    Petek, 2. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  IP
    Modul:  PREDELAVA MLEKA
    Komisija: U. Trobec, M. Zobec, I. Kočevar
     
    Petek, 2. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  IP
    Modul:  ZDRAVSTVENO VARSTVO DOMAČIH ŽIVALI
    Komisija: U. Trobec, M. Zobec, I. Kočevar
     
    Petek, 2. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  R1
    Modul:  VZDRŽEVANJE IN HIGIENA DELOVNIH PROSTOROV
    Komisija: S. Zalokar, H. Košmerlj, A. Bartolj Bele
     
    Petek, 2. 6. 2017, 13.30
    Prostor:  R1
    Modul:  PRIDELAVA KULTURNIH RASTLIN
    Komisija: A. Bartolj Bele, S. Zalokar, H. Košmerlj
     
    INTERESNE DEJAVNOSTI  in PRAKTIČNO USPOSABLJENJE Z DELOM
    Dokazila o opravljenih obveznostih oddajte do petka, 2. 6. 2017, učiteljem pri katerih niste opravili vseh obveznosti po programu.
     

    SPOMLADANSKI ROK POKLICNE MATURE 2017

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Sre, 05/24/2017 - 09:51

    Na spodnji povezavi si preberite termine opravljanja poklicne mature v spomladanskem roku 2017 (gastronomski tehnik in gastronomsko–turistični tehnik):

     

    Spomladanski rok poklicne mature.pdf

     

    Strani