|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA

Nahajate se tukaj

Zbiralnik virov

    ŠOLA V NARAVI - CŠOD TOLMIN

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Sre, 10/18/2017 - 16:39

    Dijaki 2. a v tem tednu uživamo v naravi in na soncu... Zato vam pošiljamo le slikico, da vidite kako nam je lepo :)

    Več o dogajanju ko pridemo domov.

     

    64. GTZ - Gostinsko turistični zbor v Kranjski Gori

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Sre, 10/18/2017 - 13:23

    Dijaki naše šole so 17. 10. 2017 sodelovali na 64. Gostinsko turističnem zboru v Kranjski Gori. Sodelovale so ekipe iz področja turizma, strežbe in kuharstva. 

    Iz področja turizma so se tekmovanja udeležili Anita Sinjur, Maruša Rau in Sara Bozovičar. Njihova mentorica je bila Slavica Šterk. Prejeli so srebrno priznanje.

    Iz področja strežbe so se tekmovanja udeležili Eva Dragić, Ines Krznar in Mihael Pavčnik. Njihov mentor je bil  Rok Zupan. Prejeli so srebrno priznanje.

    Iz področja kuharstva so se tekmovanja udeležili Janez Duhanič, Jure Kovač in Tilen Utenkar. Njihova mentorica je bila Tatjana Ravnih. Prejeli so bronasto priznanje.

     

    Veseli in ponosni smo na tekmovalne ekipe in na njihove mentorje. Čestitamo!

     

    Medpredmetna povezava – IZLET NA POKLJUKO

    Gimnazijci 3. letnika smo se v četrtek, 12. 10. 2017, na prelep sončen dan, odpravili na Pokljuko. Pri hotelu Šport smo imeli kratko terensko delo v povezavi s predmetom kmetijstvo, nato pa smo se odpravili proti svojemu cilju. Pot nas je vodila po cesti, skozi iglasti gozd in po pašnikih, dokler nismo prišli do našega glavnega postanka, Blejske koče na Lipanci, na nadmorski višini 1630 m. Po malici smo bolj zagrizeni pohodniki nadaljevali vzpon proti Mrežci (1965 m), kjer nas je čakal čudovit pogled na Triglav in pravljična pokrajina, potem pa smo se vsi skupaj odpravili v dolino in se utrujeni, z bolečimi nogami in polni novih izkušenj, odpeljali proti domu.

    Lučka Hrovat, Sandra Verbič, Jakob Zaman Jelenič, 3. b



     

    DAN ODPRTIH VRAT (3. 10.–5. 10. 2017)

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 10/06/2017 - 12:07

     

    Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem smo se po nekaj letih premora odločili, da za osnovnošolce ponovno odpremo vrata šole na sedežu šole v Novem mestu, Ulici talcev 3.

    Rdeča nit letošnjega dneva odprtih vrat je bila  Potujmo. Naši dijaki so s pomočjo mentorjev pokazali znanja in veščine, ki jih morajo obvladati strokovnjaki v gastronomiji in turizmu. Za osnovnošolce smo pripravili naslednje delavnice: V deželi vzhajajočega sonce, Italija – dežela testenin, Sonce v kozarcu, Slovenska peka – kvašeno testo in prazniki, Švica – dežela čokolade in sira. Udeležencem smo predstavili šolo in izobraževalne programe, naši turistični vodniki pa so obiskovalce popeljali po Novem mestu.

    Dneva odprtih vrat se je v treh dneh udeležilo devet osnovnih šol, skupaj 168 učencev. Verjamemo, da so obiskovalci začutili naš utrip pouka, življenja in dela na šoli.

     

    6. MEDNARODNO SREČANJE GASTRONOMSKO-TURISTIČNIH ŠOL GATUS 2017

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Čet, 09/28/2017 - 14:49

     

    V Herceg Novem je  med 21. in 24. septembrom  2017  potekalo 6. mednarodno srečanje gastronomsko-turističnih šol GATUS 2017. Srečanja se je udeležilo trinajst  srednjih šol , in sicer iz Beograda, Opatije, Banja Luke, Vrnjačke Banje, Leskovca, Herceg Novega, Nikšića, Osijeka, Maribora, Poreča, Radovljice, Novega mesta in Bara. Domačini so za vse sodelujoče poleg tekmovanja organizirali izlete, voden ogled mesta in zabavne večere ob odlični glasbi. Med tovrstnim druženjem so se stkala tudi številna prijateljstva.

     

    Dijaki naše šole so se udeležili tekmovanja v vseh disciplinah in dosegli naslednje rezultate:

     

    1. Priprava in prezentacija  tridnevnega “Special Interest aranžmaja v vašem kraju”  - zlato priznanje - dijakinje Ula Gliha, Melisa Kočman in Diana Rojc - mentorica Lea-Marija Colarič-Jakše

     

    2. Priprava nacionalne jedi - srebrno priznanje - dijakinji Minka Novak in Nika Planinc  - mentorica Marjetka Dolinar

     

    3. Pripravljanje restavracijske sladice - srebrno priznanje - Janez Duhanič - mentorica Marjetka Dolinar

     

    4. Postavitev svečanega pogrinjka za poslovno kosilo - zlato priznanje - dijaki Mihael Pavčnik, Anže Antolin - mentor Franci Mežič

     

    5. Priprava barskih pijač - koktajlov - zlato priznanje - dijakinja Eva Dragić - mentor Franci Mežič

     

    Bronasto priznanje za našo šolo v konkurenci 13 šol je velik prispevek vseh sodelujočih dijakov. 

     

    Ponosni smo na naše dijake, ki so s svojim pristopom do dela, znanjem in nastopom  izkazali vse najboljše, kar smo jih naučili mentorji na šoli. S svojim obnašanjem pa so bili zgled vsem ostalim in ponos šoli, ki so jo zastopali.

     

    Na zaključnem večeru je potekala svečana podelitev priznanj vsem sodelujočim. 

     

    Gostiteljica GATUS-a 2018 je šola iz Beograda.

     

    Slavica Šterk

    Koordinator projekta GATUS

     

     

     

    SPREJEM ZLATIH MATURANTK IN MATURANTOV

    V torek, 26. septembra 2017, je zlate maturante novomeških srednjih šol v Gostišču Loka v Novem mestu sprejel župan Mestne občine Novo mesto, Gregor Macedoni. Sprejema so se udeležili tudi zlati maturanti naše šole, ki so v spomladanskem roku dosegli izjemen uspeh: Primož Fabjan in Veronika Hrovat (splošna matura), in Ana Brdnik (poklicna matura) ter ravnateljica Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije, ga. Vida Hlebec. Iskrene čestitke vsem.

                           

                                          

    Orientacijski pohod in spoznavni piknik za 1. a in b oddelek (28.9.2017)

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Tor, 09/26/2017 - 10:20

    1. Orientacijski pohod

    Zbor pred šolo: 8.00

    Vsi dijaki 1. a in b se zberete pred šolo ob 8. oo in se razdelite v štiri (4) skupine. Dežurni dijaki poskrbijo za razdelitev malice, ki jo prevzamejo v šolski kuhinji. Skupaj s spremljevalci se ob 8. 15 odpravite na orientacijski pohod po Novem mestu. Predviden povratek: 11. 00.

    Vsaka skupina bo za orientacijski pohod dobila podroben opis poti. Določiti bo morala svojega vodjo, ki bo glasno bral tekst in skrbel za strnjenost skupine.

    Oblecite in obujte se dejavnosti primerno: pohodni čevlji, topla in nepremočljiva oblačila, rezervno perilo.

     

    2. Spoznavni piknik

    Zbor pred šolo: 11. 00

    Po vrnitvi s pohoda, bodo dijaki 4. a – smer turizem za dijake 1. letnikov pripravili animacijski program, dijaki 5. a in 4. a – smer gastronomija pa poskrbeli za pogostitev.

    Udeležba na orientacijskem pohodu in spoznavnem pikniku je obvezna. Tudi to je ena od oblik pouka, zato na njem veljajo šolska pravila.

     

     

    Dan odprtih vrat na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma

    21. septembra 2017 je Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma pod sloganom »ZA BISTRO GLAVO V NARAVO«, sedaj že tradicionalno, odprl vrata vsem osnovnošolcem, otrokom v vrtcih ter ostali javnosti. Tudi letos smo se odločili, da se ta dan predstavijo naše enote: Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija, Višja strokovna šola, Dijaški in študentski dom ter Medpodjetniški izobraževalni center (MIC).

    Osrednji predstavitveni prostor je bil v večnamenski dvorani na Sevnem in je obiskovalcem omogočil, da so na enem mestu spoznali dejavnosti naših enot. Na ogled so bile postavljene različne razstave, s katerimi so svoje delo predstavili dijaki in profesorji. Ogledati si je bilo mogoče razstave s področja naravovarstva, biotehnologije, domače obrti, zelenjadarstva (predstavitev akvaponike), cvetličarstva, čebelarstva, sadjarstva, vinogradništva, poljedelstva, konjereje, gozdarstva (demonstracije podiranja dreves), gobarstva, kulinarike (v ospredju je bila tematika Posladkajmo se bolj zdravo),  mesarstva (degustacija klobas) , aranžerstva … S svojimi izdelki so se na stojnicah predstavili dijaki dijaškega doma.

    Prijavljeni osnovnošolci zadnje triade so se vključevali v delavnice, v katerih so si ogledali eksotične živali, spoznavali svet konj, o modeliranju in izdelavi dekoracij v slaščičarstvu, prepoznavali in določali so drevesne in grmovne vrste, naučili so se, kako uporabiti kozmetiko iz rastlin, kako uporabiti divje užitne rastline v kulinariki, pekli so jabolčne pite, spoznavali rastlinske barve, barvanje tekstila z naravnimi barvami in ločevanje odpadkov. Obiskovalci pa niso ostali lačnih ust in praznih trebuhov, saj so ob nekaterih prikazih vse pripravljeno lahko tudi okusili.

     

    Prava paša za oči je bilo tudi jesensko cvetje, ki je zraslo v rastlinjakih in je namenjeno aranžiranju, marsikomu pa se je oko ustavilo tudi na vseh strojih in napravah, ki so potrebni za delo na kmetiji. Na šolskem posestvu si je bilo mogoče pod strokovnim vodstvom naših dijakov ogledati krave, teličke, konje, ovce …
     

    Za naše najmlajše, otroke iz vrtca, so dijakinje, pod mentorstvom prof. Rebeke Pirnar, pripravile v šolski knjižnici tudi glasbeno-lutkovno predstavo z naslovom Šivilja in škarjice.

    Še enkrat se je izkazalo, da so tovrstne prireditve dobrodošle, saj smo zabeležili veliko obiskovalcev. To nam sporoča, da v svetu postaja čedalje bolj pomembno učenje sobivanja z naravo s poudarkom na ohranjanju čiste narave, ki je pogoj za  pridelavo in pripravo zdrave hrane. To pa je tudi eno izmed glavnih ciljev našega centra.
     

    ECOTROPHELIA 2017 - TEKMOVANJE ZA ŠTUDENTE S PODROČJA INOVATIVNOSTI V ŽIVILSTVU IN RAZVOJU NOVIH IZDELKOV

    Višja šola - Čet, 09/21/2017 - 14:06

    Smo študentke Anja Simčič, Tjaša Jazbec in Manca Kavšček na Grmu Novo mesto-centru biotehnike in turizma, višji strokovni šoli, smer naravovarstvo. 
    Vas zanima kaj pomeni 100% naravna manekenka? Je 100% sadni prigrizek, narejen ekskluzivno iz sadja travniških sadovnjakov. Naš produkt se imenuje Sevniška voščenka - prava manekenka in je sadni prigrizek opremljen s pravljico o Sevniški voščenki.
    Do ideje o prigrizku smo prišle pri predmetu Podjetništvo in trženje, kjer smo s pomočjo mentorjev Angelce Hrovat in dr.Jožeta Podgorška oblikovali in sestavljali podjetniško idejo. Seveda pa sta nas mentorja motivirala pri tem in nam dala na izbiro ali se prijaviti na podjetniško tekmovanje Popri ali pa opravljati pisni izpit (le komu se da iti na pisni izpit). Tako se je 10 ekip prijavilo na tekmovanje Popri in od tega je 5 ekip prišlo do polfinala. S Tjašo sva zasedli 2. mesto s Sevniško voščenko – pravo manekenko. S tem tekmovanjem se je šele začel razvoj produkta. Nato se nama je pridružila Manca in prijavile smo se  na tekmovanje Ecotrophelia, ki ga je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije. Priprava produkta, pisanje dosjejev, raziskovanje trga, izdelava ekonomskega načrta in še marsikaj več je potekalo med šolskimi počitnicami, tako smo imele malo časa za dopust, še manj pa naša mentorica Angelca Hrovat, ki nas je spodbujala, spremljala in pomagala pri razvoju produkta. V razvoj produkta so se vključili tudi drugi sodelavci Grma Novo mesto, zlasti Medpodjetniškega izobraževalnega centra in člani gospodarskega grozda Grmčanov. Na tekmovanju Ecotrophelia, ki je potekalo 7. septembra v Ljubljani, nam je 8- članska komisija postavljala vprašanja in dajala številne pobude in predloge.
    Obljubljamo Vam, da  bo naš produkt presenetil z usnjato strukturo in mehkostjo ter priloženo pravljico, tako boste z vsakim grižljajem razmišljali o srečnem koncu pravljice. Pustite se presenetiti in razvajati. Do takrat pa pozdravljeni.
    Foto:A.Hrovat

    Predavanje Daria Corteseja ''Divja hrana'' za 3.a in 4.a

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 09/18/2017 - 13:00

     

    V četrtek, 21. 9. 2017, se bodo dijaki 3. a in 4. a udeležili predavanja Daria Corteseja z naslovom Divja hrana. Predavanje poteka v veliki predavalnici na Kmetijski šoli Grm in biotehniški gimnaziji.

    G. Cortese bo predaval o užitnih divjih rastlinah ter njihovih značilnostih in predstavil pogostejše vrste divje zelenjave in plodov, ki jih nabiramo od marca do decembra. Dario Cortese je raziskovalec divjih rastlin, ki svoje znanje o njihovih zdravilnih učinkovinah in pripravi poučuje na teoretsko-praktičnih delavnicah in predavanjih ter jih zbira v neobičajnih kuharicah, začinjenih s ščepcem humorja.

     

    Odhod na Sevno ob 11.30 (dijaki počakajo učitelje spremljevalce pred šolo), prihod 13.50.

     

     

    4. SLOVENSKI PODEŽELSKI PARLAMENT

    4. slovenski podeželski parlament bo zasedal v prostorih Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, 22. septembra 2017. Uvodni del bo potekal 21. septembra v Šentrupertu.

    Okoli 300 predstavnikov slovenskega podeželja, vključno z vidnimi predstavniki strokovne in politične javnosti, bo ob prisotnosti udeležencev iz drugih evropskih držav razpravljalo o aktualnih izzivih slovenskega podeželja. Prisluhnili bodo uglednim gostom in razpravljali na desetih tematskih delavnicah, obiskali in izmenjali izkušnje ob primerih dobre prakse in iskali rešitve na javnih soočenjih.

    4. Slovenski podeželski parlament je posvečen iskanju sožitja med podeželjem in kmetijstvom v luči prihajajočih sprememb Skupne kmetijske politike po letu 2020. K temu bo prispeval tudi
    razmislek o vlogi lokalnih ekonomij pri iskanju rešitev za trajnostni razvoj podeželja.

    Dogodek soorganizirajo na pobudo Društva za razvoj slovenskega podeželja partnerji Mreže za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij in Zveza slovenske podeželske mladine.

    Prijave na dogodek zbirajo organizatorji najkasneje do 14. septembra 2017 preko spletne povezave oz. do zapolnitve razpoložljivih mest. Kotizacije za dogodek ni, udeležencem je zagotovljen brezplačen program in prehrana.

     

    OSREDNJI DEL

    Datum: petek, 22. 9. 2017

    Lokacija: srednja šola GRM Novo mesto - Center biotehnike in turizma, Sevno 13, Novo mesto

    Tema: Sobivanje podeželja in kmetijstva v luči prihajajočih sprememb Skupne kmetijske politike po letu 2020.

     

    UVODNI DEL 

    Datum: četrtek, 21. 9. 2017

    Lokacija: Šentrupert na Dolenjskem

    Tema spremljevalnega programa so ogledi dobrih praks in razprave na temo lokalnih ekonomij.

    Spremljevalni program sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter program Evropa za podeželje.

     

    VABILO

    PROGRAM

    PRIJAVE

    VABILO NA 1. RODITELJSKI SESTANEK

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Čet, 09/14/2017 - 09:56

    Spoštovani starši!

    Šolsko leto 2017/2018 se je začelo, dijaki pridno obiskujejo pouk, zato vas vljudno vabimo na 1. roditeljski sestanek:

    - v ponedeljek, 18. 9. 2017 za oddelke SSI in PTI programov (1.a, 2.a, 3.a, 4.a, 4.b, 5.a),

    - v torek, 19. 9. 2017 za oddelke SPI programov (1.b, 2.b, 3.b, 3.c).

    Roditeljski sestanek bo potekal na Srednji šoli za gostinstvo in turizem, Ulica talcev 3, 8000 Novo mesto. Razpored učilnic bo objavljen na vhodu v šolo.

     

    V želji, da se roditeljskega sestanka udeležite, vas prav lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

     

    Jože Avsec, ravnatelj

    NARAVOVARSTVENIKI OKUPIRALI GORJANCE

    Gorjance vsako leto obišče veliko ljudi, predvsem Slovencev, privlačni pa so tudi za turiste. Imajo ogromno znamenitosti in lahek teren za prijeten sprehod. V četrtek, 7. 9. 2017, pa smo se na Gorjance odpravili tudi dijaki 2. letnika programa naravovarstveni tehnik.
     
    Ob 7:30 smo se z avtobusom odpeljali do izvira Gospodične. Tam smo vzeli vzorec vode, si ogledali izvir in okolico ter izmerili temperaturo zraka in vode. Pot smo nadaljevali peš po makadamski poti do Miklavža.
     
    Kopa – ne le zastareli običaj
    Ob koči na Miklavžu smo videli že prižgano kopo, v kateri se kuha oglje. Gospod oglar nam je povedal, da morajo biti ves čas ob njej, jo paziti noč in dan v času, ko je kopa prižgana. Nato nam je gospa Marjana predstavila postopek kuhanja oglja. »Najprej se pripravi prostor, imenovan kopišče, »je razlagala. »Tam se postavi tri palice v trikotnik. Okoli zlagamo drva, in sicer v treh slojih, nato pa se povrhu nasuje še zemlja.« Ko kopo prižgejo, le-ta gori en teden. Potem jo ohladijo in razdrejo. Gospa Marjana je povedala, da kopo po navadi prižigajo le ženske in letos je bila to prav ona.
     
    Gorjanska jezera kot lepa zanimivost
    Ogledali smo si tudi Gorjanska jezera, ki so še ena od naštetih zanimivosti Gorjancev. Ležijo na ravnikih od gozdu v bližini Miklavža. Tudi tu smo odvzeli vzorec vode in prsti.
     
    Zaradi slabega vremena smo se predčasno vrnili domov in če bi rekli, da nismo izvedeli nič novega, bi se zagotovo zlagali.
     
    Blanka Hribar, 2. e

    1. RODITELJSKI SESTANEK

     Spoštovani  starši oz. skrbniki!
     
    Vabimo Vas na 1. roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 21. septembra 2017, ob 16. uri, v veliki predavalnici.
     
    V uvodnem delu Vam bo ga. Sabina Dogenik, univ. dipl. socialna pedagoginja, predstavila Učinkovitejše odzivanje na izzive sodobne vzgoje.
     
    V nadaljevanju pa Vas bomo razredniki seznanili z organizacijo in potekom izobraževanja Vaših otrok.
     
     Pričakujemo Vašo udeležbo in Vas lepo pozdravljamo.
     
    Ravnateljica: Vida Hlebec, prof.
         

    STROKOVNA EKSKURZIJA ZA 3.A IN 4.A ODDELEK

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 09/08/2017 - 12:32

    Za dijake 3.a in 4.a je organizirana dvodnevna strokovna ekskurzija na Štajersko in v Prekmurje.

     

    Odhod: 12. 9. 2017 ob 7.00 (izpred TUŠ-a)

    Prihod: 13. 9. 2017 od 19.00 do 20.00 (izpred TUŠ-a)

    DAN ODPRTIH VRAT NA NAŠI ŠOLI (3. 10.–5. 10. 2017)

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 09/08/2017 - 09:24

     

    Rdeča nit letošnjega dneva odprtih vrat je ''Potujmo''. Naši dijaki vam bodo pokazali znanja in veščine, ki jih morajo obvladati strokovnjaki v gastronomiji in turizmu. Za vas pripravljamo delavnice in razstave.

    Predstavili vam bomo utrip pouka, življenja in dela na šoli ter vas kot turistični vodniki popeljali po Novem mestu. Za vse udeležence bomo pripravili tudi predstavitev izobraževalnih programov naše šole.

     

    - Vabilo na dan odprtih vrat:

    Dopis.doc

    - Prijava na dan odprtih vrat: 

    Prijava na dan odprtih vrat.doc

    Program delavnic: 

    Program delavnic.doc

     

    Obisk Novega mesta

    Dijaški in študentski dom - Sre, 09/06/2017 - 18:54

    Dijaki prvih letnikov so v ponedeljek odšli na ogled Novega mesta. Vzgojiteljici Mateja Učjak in Pavla Marc sta jima pokazali vse pomembne točke, ki bi jih v prihodnje morda potrebovali. Pot jih je vodila izpred šole z avtobusom do lekarne, kjer so izstopili in pot nadaljevali peš mimo zdravstvenega doma, avtobusne in železniške postaje. Ogledali so si tudi center Novega mesta in ob koncu odšli na sladoled v Gostišče na trgu. V dijaški dom pa so se vrnili skozi Ragov log po markirani poti na Trško goro.

    ​VABILO NA DAN ODPRTIH VRAT

    Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vabi vse učence osnovnih šol, otroke v vrtcih ter vse ostale na že tradicionalni dan odprtih vrat, ki bo pod geslom »ZA BISTRO GLAVO V NARAVO« potekal v četrtek, 21. septembra 2017, od 9. do 16. ure, na Sevnem 13, v Novem mestu.
     
    Na dnevu odprtih vrat se bodo istočasno predstavile naslednje organizacijske enote Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija, Dijaški in študentski dom, Višja strokovna šola in Medpodjetniški izobraževalni center. Osrednji predstavitveni prostor bo na sedežu centra na Sevnem 13, kjer bo potekala predstavitev poklicev in programov ter ostale predstavitve dejavnosti (izobraževanja, usposabljanja, tečaji, NPK, interesna področja …).
     
    Dan odprtih vrat je namenjen vsem otrokom in učencem, ki si lahko dogajanje ogledajo oz. sodelujejo bodisi v organizaciji osnovne šole ali vrtca bodisi v spremstvu svojih staršev oz. skrbnikov. Prosimo Vas, če otroke in starše  oz. skrbnike seznanite s to možnostjo.
     
    Delavnice in predstavitve izobraževalnih programov so namenjene učencem 7., 8. in 9. razredov, vsi ostali pa imajo možnost ogleda razstav in raznih praktičnih prikazov.
     
    Prosimo Vas, če nam zaradi lažje organizacije sporočite, kaj bi si radi ogledali in kje bi radi sodelovali. Pripravili smo ponudbo različnih delavnic in prijavnico. Prosimo Vas, da glede na interes učencev oz. otrok izpolnite prijavnico in nam jo pošljete po elektronski pošti na naslov anica.mozina@guest.arnes.si, po klasični pošti na naslov zavoda ali po faxu 07/39 34 710, najkasneje do petka, 15. 9. 2017.

    Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na go. Anico Možina, tel. št. 07 39 34 717 ter go. Ireno Avsenik, tel. št. 07 39 34 718.
     
    Veselimo se Vašega obiska in Vas lepo pozdravljamo.
     
     
    Direktor:
    Tone Hrovat, univ. dipl. inž. kmet., l. r.

    Ponudba delavnic.pdf Prijavnica.docx

    ŠPORTNI DAN v sredo, 6.9.2017

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Tor, 09/05/2017 - 12:43

     

    ŠPORTNI DAN ZA 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b, in 5.a

     

    Športni dan po potekal na igrišču Loka v sredo, 6. 9. 2017 od 8.00 do 13.00

    Dijaki 1.a in 1.b se ob 7.30 zberete pred šolo, ostali dijaki se ob 8.00 zberete na Loki.

     

    Več: Športni dan.pdf

    Strani