Nahajate se tukaj
SENZORIKA VIN - URNIK/OBVESTILO
Spoštovani!
Obveščamo vas, da predavanja, ki naj bi bila v sredo, 5. 12. 2018 prestavljamo zaradi bolezni predavatelja. Hkrati pa vam prilagam urnik predavanj. Tako se predavanja nadaljujejo včetrtek, 6. 12. 2018 ob 16. uri.
Pprogram usposabljanja:
Datum: četrtek 6.12.2018 Kraj predavanj: GRM Novo mesto
Zap. št. |
Tema predavanja |
Nosilec |
Termin |
Št. ur |
1 |
Vloga vina v naši gastronomiji |
Franci Mežič |
16:00 do 17:30 |
2 |
2 |
Vpliv temperature in natakanja ter oblike kozarca na zaznavanje vin |
Franci Mežič |
17:45 do 19:15 |
2 |
Datum: sreda 12.12.2018 Kraj predavanj: GRM novo mesto
Zap. št. |
Tema predavanja |
Nosilec |
Termin |
Št. ur |
1 |
Arome in okusi, ki se pojavljajo v vinih različne zrelosti in kategorij |
Doc.dr. Julij Nemanič |
16:00 do 17:30 |
2 |
3 |
Zgodbe ki njih pišejo vina |
Doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše |
17:45 do 19:15 |
2 |
Datum: torek 18.12.2018 Kraj predavanj: GRM novo mesto
Zap. št. |
Tema predavanja |
Nosilec |
Termin |
Št. ur |
1 |
Vpliv vina na zdravje in socialni aspekti senzorične analize vin |
Doc. dr. Julij Nemanič |
16:00 do 19:15 |
4 |
Datum: sreda 19.12.2018 Kraj predavanj: GRM Novo mesto
Zap. št. |
Tema predavanja |
Nosilec |
Termin |
Št. ur |
1 |
Absolutne metode (20-točkovna slovenska shema in 100-točkovna mednarodna shema) ter primerjalne metode |
Anton Pezdirc |
16:00 do 17:30 |
2 |
2 |
Pomanjkljivosti, napake in bolezni vin |
Anton Pezdirc |
17:45 do 19:15 |
|
Datum: četrtek 20.12.2018 Kraj predavanj: GRM Novo mesto
Zap. št. |
Tema predavanja |
Nosilec |
Termin |
Št. ur |
1 |
Vino kot kulturna in ekonomska dediščina ter kot element identitete Slovenije |
Doc. dr. Lea Marija Colarič Jakše |
16:00 do 17:30 |
2 |
2 |
Tehnike za analizo videza, vonja in okusa vin |
Doc.dr. Julij Nemanič |
17:45 do 19:15 |
2 |