Nahajate se tukaj
V A B I L O - 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vas vabi na 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja.
Usposabljanje poteka v okviru projekta MUNERA 3, ki omogoča brezplačno usposabljanje za vse zaposlene posameznike, samostojne podjetnike, kmete, ki lahko pridobljena znanja in spretnosti uveljavljajo pri potrjevanju neformalno pridobljenega znanja pri pridobitvi izobrazbe in v postopku pridobivanja nacionalne poklicne kvalifikacije, s čimer si povečujejo fleksibilnost na trgu dela in pridobivajo specialna znanja za opravljanje dejavnosti oziroma dela ter za osebno in strokovno rast.
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan MUNERA 3.
Na Grmu Novo mesto smo pripravili številne programe usposabljanj, katere bomo izvajali v okviru projekta Munera 3 in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda. Vabimo vas, da izmed spodaj navedenih programov izberete tiste nekaj za se in se na nam pridružite na usposabljanjih:
- ČIŠČENJE IN UREJANJE POSLOVNIH IN ZASEBNIH PROSTOROV
- DEKORACIJE V CVETLIČARSTVU
- DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA PODEŽELJU
- EKOLOŠKO KMETOVANJE
- GOJENJE, PREDELAVA, TRŽENJE IN UPORABA JAGODIČJA
- HARMONIJA OKUSOV
- INFOMRACIJSKA PODPORA NA KMETIJSKEM GOSPODARSTVU-EXCEL
- INOVATIVNI PRISTOPI V STREŽBI GOSTA
- INTERPRETACIJA DEDIŠČINE V TURIZMU
- IZDELAVA MESNIN NA TRADICIONALNI NAČIN
- IZZIVI V POLJEDELSTVU
- KONSERVACIJA IN RESTAVRIRANJE LIKOVNIH DEL
- KUHAJMO SKUPAJ
- KULTURNO NASLEDSTVO KOT PODLAGA ZA RAZVOJ KULTURNEGA TURIZMA
- MALA ŠOLA ETNOLOGIJE ali DEDIŠČINA NAJBOLJŠA UČITELJICA
- NEGA GOZDA
- OCENJEVALEC KONJ
- OKUSI SLOVENIJE – DOŽIVETJA PREHRANSKE KULTURNE DEDIŠČINE V TURIZMU
- ORGANIZACIJA ATRAKTIVNIH TURISTIČNIH PRIREDITEV IN DOŽIVLJAJEV NA PODEŽELJU
- OSKRBA IN PREHRANA KONJ
- OSKRBOVALNE VERIGE V KMETIJSTVU
- POSLOVNO SPORAZUMEVANJE Z AZAPOSLENE V BIOTEHNIKI
- POVEZANI ZA VEČJO KONKURENČNOST IN USPEŠNOST
- PRIDELAVA SADIK VRTNIN
- PRIDELOVALEC ZELENJAVE
- PRIPRAVA DIETNIH JEDI
- PRIPRAVA JEDI ZA PREDŠOLSKE OTROKE
- PRIPRAVA POSLOVNEGA NAČRTA
- PRIPRAVA ZDRAVIH KRUHOV IN PEKOVSKEGA PECIVA
- PRIREJA KOBILJEGA MLEKA
- PRODAJALEC MESA IN MESNIH IZDELKOV
- RAZLIČNE KULTURE IN NAČINI ŽIVLJENJA V IZOBRAŽEVALNIH PROCESIH IN TURIZMU
- RAZVOJ KOMPETENC IN KARIERNE POTI NA PODEŽELJU
- SEČNJA DREVES
- SENZORIČNA NALIZA VIN
- SLOVENSKI POGRINJEK
- SLOVENŠČINA KOT JEZIK OKOLJA ZA TUJE ZAPOSLENE V BIOTEHNIKI
- SKRB ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG
- SPLETNI DIGITALNI MULTIMEDIJI
- SPORAZUMEVANJE V RUSKEM JEZIKU – NOVA PRILOŽNOST ZA RAZVOJ TURIZMA IN STROKOVNO RAST ZAPOSLENIH
- SPRAVILO GOZDNO LESNIH SORTIMENTOV
- ŠOLA ZA SAMOOSKRBO
- TEHNOLOGIJA PRIDELAVE GROZDJA
- TRŽENJE V KMETIJSTVU
- TURISTIČNI ANIMATOR
- TURISTIČNO SPREMLJANJE IN VODENJE
- UČENJE Z GOZDOM
- UČINKOVITA RABA ENERGIJE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU
- UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – II. STOPNJA
- UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – I. STOPNJA
- UPRAVLJANJE S KRAŠKIMI NARAVNIMI VIRI
- USTVARJANJE PRIVLAČNIH ZGODB, KI JIH ODSTIRA SLOVENSKO PODEŽELJE IN ZGODBARJENJE
- VARNO ROKOVANJE Z ŽIVILI
- VINARSTVO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN
- WELLNESS-SMISEL SAMORAZVOJA
- ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽIVALI
- ZELIŠČARSTVO
- UPORABA HLADNOKRVNIH KONJ
- BIOTEHNIKA_NAČINI IN ORODJA ZA USPEŠNO TRŽENJE LOKALNIH PRIDELOVALCEV IN UPORABNIKOV Z UPORABO IKT
- BIOTEHNIKA_TRADICIONALNA ZNANJA V SODOBNI PREOBLEKI
- BIOTEHNIKA_URESNIČEVANJA CILJEV IN METODE 4-H KORAKOV ZA VEČJO OSEBNO UČINKOVITOST IN PRODUKTIVNOST RAZVOJA PROIZVODOV V PODEŽELSKEM PROSTORU
Informacije in prijave:
Tel.št.: 031 729 842, 051 669 118
e-naslov: munera3.grm@gmail.com
Povezave:
www.eu-skladi.si
http://www.munera3.si