|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

    V A B I L O - 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja

    Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vas vabi na 50 urna atraktivna  brezplačna usposabljanja. 
     
    Usposabljanje poteka v okviru projekta MUNERA 3, ki omogoča brezplačno usposabljanje za vse zaposlene posameznike, samostojne podjetnike, kmete, ki lahko pridobljena znanja in spretnosti uveljavljajo pri potrjevanju neformalno pridobljenega znanja pri pridobitvi izobrazbe in v postopku pridobivanja nacionalne poklicne kvalifikacije, s čimer si povečujejo fleksibilnost na trgu dela in pridobivajo specialna znanja za opravljanje dejavnosti oziroma dela ter za osebno in strokovno rast.
    Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan MUNERA 3.
    Na Grmu Novo mesto smo pripravili številne programe usposabljanj, katere bomo izvajali v okviru projekta Munera 3 in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda. Vabimo vas, da izmed spodaj navedenih programov izberete tiste nekaj za se in se na nam pridružite na usposabljanjih:

    1. ČIŠČENJE IN UREJANJE POSLOVNIH IN ZASEBNIH PROSTOROV 
    2. DEKORACIJE V CVETLIČARSTVU 
    3. DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA PODEŽELJU 
    4. EKOLOŠKO KMETOVANJE 
    5. GOJENJE, PREDELAVA, TRŽENJE IN UPORABA JAGODIČJA   
    6. HARMONIJA OKUSOV 
    7. INFOMRACIJSKA PODPORA NA KMETIJSKEM GOSPODARSTVU-EXCEL 
    8. INOVATIVNI PRISTOPI V STREŽBI GOSTA  
    9. INTERPRETACIJA DEDIŠČINE V TURIZMU 
    10. IZDELAVA MESNIN NA TRADICIONALNI NAČIN 
    11. IZZIVI V POLJEDELSTVU 
    12. KONSERVACIJA IN RESTAVRIRANJE LIKOVNIH DEL 
    13. KUHAJMO SKUPAJ 
    14. KULTURNO NASLEDSTVO KOT PODLAGA ZA RAZVOJ KULTURNEGA TURIZMA 
    15. MALA ŠOLA ETNOLOGIJE ali DEDIŠČINA NAJBOLJŠA UČITELJICA 
    16. NEGA GOZDA 
    17. OCENJEVALEC KONJ 
    18. OKUSI SLOVENIJE – DOŽIVETJA PREHRANSKE KULTURNE DEDIŠČINE V TURIZMU 
    19. ORGANIZACIJA ATRAKTIVNIH TURISTIČNIH PRIREDITEV IN DOŽIVLJAJEV NA PODEŽELJU 
    20. OSKRBA IN PREHRANA KONJ 
    21. OSKRBOVALNE VERIGE V KMETIJSTVU 
    22. POSLOVNO SPORAZUMEVANJE Z AZAPOSLENE V BIOTEHNIKI 
    23. POVEZANI ZA VEČJO KONKURENČNOST IN USPEŠNOST  
    24. PRIDELAVA SADIK VRTNIN 
    25. PRIDELOVALEC ZELENJAVE 
    26. PRIPRAVA DIETNIH JEDI 
    27. PRIPRAVA JEDI ZA PREDŠOLSKE OTROKE 
    28. PRIPRAVA POSLOVNEGA NAČRTA 
    29. PRIPRAVA ZDRAVIH KRUHOV IN PEKOVSKEGA PECIVA 
    30. PRIREJA KOBILJEGA MLEKA 
    31. PRODAJALEC MESA IN MESNIH IZDELKOV 
    32. RAZLIČNE KULTURE IN NAČINI ŽIVLJENJA V IZOBRAŽEVALNIH PROCESIH IN TURIZMU 
    33. RAZVOJ KOMPETENC IN KARIERNE POTI NA PODEŽELJU 
    34. SEČNJA DREVES 
    35. SENZORIČNA NALIZA VIN 
    36. SLOVENSKI POGRINJEK  
    37. SLOVENŠČINA KOT JEZIK OKOLJA ZA TUJE ZAPOSLENE V BIOTEHNIKI 
    38. SKRB ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG 
    39. SPLETNI DIGITALNI MULTIMEDIJI 
    40. SPORAZUMEVANJE V RUSKEM JEZIKU – NOVA PRILOŽNOST ZA RAZVOJ TURIZMA IN STROKOVNO RAST ZAPOSLENIH 
    41. SPRAVILO GOZDNO LESNIH SORTIMENTOV 
    42. ŠOLA ZA SAMOOSKRBO 
    43. TEHNOLOGIJA PRIDELAVE GROZDJA 
    44. TRŽENJE V KMETIJSTVU 
    45. TURISTIČNI ANIMATOR 
    46. TURISTIČNO SPREMLJANJE IN VODENJE 
    47. UČENJE Z GOZDOM 
    48. UČINKOVITA RABA ENERGIJE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU 
    49. UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – II. STOPNJA 
    50. UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – I. STOPNJA 
    51. UPRAVLJANJE S KRAŠKIMI NARAVNIMI VIRI 
    52. USTVARJANJE PRIVLAČNIH ZGODB, KI JIH ODSTIRA SLOVENSKO PODEŽELJE IN ZGODBARJENJE
    53. VARNO ROKOVANJE Z ŽIVILI 
    54. VINARSTVO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN 
    55. WELLNESS-SMISEL SAMORAZVOJA 
    56. ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽIVALI 
    57. ZELIŠČARSTVO 
    58. UPORABA HLADNOKRVNIH KONJ
    59. BIOTEHNIKA_NAČINI IN ORODJA ZA USPEŠNO TRŽENJE LOKALNIH PRIDELOVALCEV IN UPORABNIKOV Z UPORABO IKT
    60. BIOTEHNIKA_TRADICIONALNA ZNANJA V SODOBNI PREOBLEKI
    61. BIOTEHNIKA_URESNIČEVANJA CILJEV IN METODE 4-H KORAKOV ZA VEČJO OSEBNO UČINKOVITOST IN PRODUKTIVNOST RAZVOJA PROIZVODOV V PODEŽELSKEM PROSTORU

     
    Informacije in prijave: 
    Tel.št.: 031 729 842, 051 669 118
    e-naslov: munera3.grm@gmail.com

    Povezave:
    www.eu-skladi.si
    http://www.munera3.si