|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

    Gastro & Sustain

    Trajanje projekta: 01. 11. 2021 – 01. 11. 2024.
    Glavni cilj projekta je povečati zanimanje kuharjev za izobraževanje kot prihodnjo poklicno izbiro za osnovnošolce in srednješolce za 30%. Podcilji so: povečati znanje o trajnostnem potencialu v gostinstvu in o kuhanju v zasebnih domovih, osnovnih šolah in pri dijakih za 40 %. Obravnavati neravnovesje med spoloma pri izobraževanju kuharjev kot prihodnji karierni izbiri med primeri najboljše prakse s kuharicami. 

    Slika: