TEČAJI/IZOBRAŽEVANJA
27. 05. 2024
|
17. 10. 2023
|
17. 08. 2023
|
17. 01. 2023
|
03. 03. 2023
|
17. 01. 2023
|
17. 01. 2023
|
MUNERA 3 USPOSABLJANJA
22. 02. 2022
|
30. 11. 2021
|
05. 10. 2021
|
30. 08. 2021
|
27. 05. 2021
|
Šolska prodajalna
v pripravi
ERASMUS
KONTAKTNE INFORMACIJE
GRM Novo mesto -
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija
tel: 07 393 47 00
fax: 07 393 47 10
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si
Vremenski podatki (Sevno)
Nahajate se tukaj
Gastro & Sustain
Trajanje projekta: 01. 11. 2021 – 01. 11. 2024.
Glavni cilj projekta je povečati zanimanje kuharjev za izobraževanje kot prihodnjo poklicno izbiro za osnovnošolce in srednješolce za 30%. Podcilji so: povečati znanje o trajnostnem potencialu v gostinstvu in o kuhanju v zasebnih domovih, osnovnih šolah in pri dijakih za 40 %. Obravnavati neravnovesje med spoloma pri izobraževanju kuharjev kot prihodnji karierni izbiri med primeri najboljše prakse s kuharicami.