22. 02. 22 |
PRIPRAVA DIETNIH JEDI |
17. 11. 21 |
PRIPRAVA DIETNIH JEDI |
05. 10. 21 |
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE - SOMMELIER I |
27. 08. 21 |
BREZPLAČNO USPOSABLJANJE ZA ZAPOSLENE SEČNJA DREVES |
27. 05. 21 |
VINARSTVO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN |
24. 05. 21 |
TRADICIONALNA ZNANJA V SODOBNI PREOBLEKI |
18. 01. 21 |
VABILO na spletni dogodek PRILOŽNOSTI IN IZZIVI OB OKREVANJU V KMETIJSTVU, ŽIVILSTVU, GOSTINSTVU IN TURIZMU |
12. 03. 19 |
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – SOMMELIER II |
13. 02. 19 |
BREZPLAČNO USPOSABLJANJE OSKRBA IN PREHRANA KONJ |
01. 02. 19 |
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA s področja KONJEREJE - PRIREJA KOBILJEGA MLEKA IN OCENJEVALEC KONJ |