|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

Cenik izdelkov/produktov Centra GRM NM

ERASMUS

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

  VINOGRADNIŠTVO / VINARSTVO

  VABILO
  Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vas vabi  na BREZPLAČNO USPOSABLJANJE VINOGRADNIŠTVO / VINARSTVO, v obsegu 50-ih ur,
   

  Razpisali smo prva izobraževanja iz področja vinogradništva in vinarstva, ki bodo potekala na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma v sledečih terminih:

  •   30. 11. 2018 ob 16.00 – Tehnologija pridelave grozdja.
  •   30. 11. 2018 ob 16.00 – Senzorična analiza vin.
  •   4. 12. 2018 ob 16.00 – Tehnologija pridelave vin.

  Prosim, če o tem obvestite članice in člane vinogradniških društev, saj je število mest omejeno, pri vsaki od tematik je možno le 20 udeležencev. Kot že rečeno, so predavanja brezplačna za zaposlene in kmete, ker gre za pridobivanje dodatnih kompetenc zaposlenih in kmetov v skladu z razpisom Evropskega socialnega sklada. Morebitne informacije (predavalnica ipd.) in obvestila bodo na spletni strani Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma, oba programa pa prilagam v priponki. Prijave lahko posredujete na moj e-naslov do zapolnitve še prostih mest. Ob prihodu morate imeti s sabo potrdilo delodajalca, da ste zaposleni, če pa imate status kmeta pa potrdilo iz ZPIZ-a, kje je  razvidno vaše plačevanje zavarovanja.
   
  S slušatelji bodo naknadno dogovorjeni dodatni termini in način izvajanja.
  Ura izvajanja se lahko prilagodi slušateljem.
  Slušatelji ob prijavi v program usposabljanja (obr. Prijava Munera 3) pošljejo Dokazilo o zaposlitvi (potrdilo delodajalca ali izpis zavarovanj v RS, ki ga izda ZPIZ ali potrdilo ZZZS).  S kandidatom se ob vključitvi v program podpiše tudi Pogodba o usposabljanja, kjer se določijo medsebojne obveznosti.
  Informacije in prijave:
  Tel.št.: 07 37 31 639, 031 729 842, 051 669 118
  e-naslov: munera3.grm@gmail.com
   
  TEHNOLOGIJA PRIDELAVE GROZDJA  SENZORIČNA ANALIZA VIN  VINARSTVO - TEHNOLOGIJA VPRIDELAVE VIN   Dokazilo o zaposlitvi_predloga

  Na Grmu Novo mesto smo pripravili številne programe usposabljanj, katere bomo izvajali v okviru projekta Munera 3 in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi na ostalih usposabljanjih.
   
  *Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan MUNERA 3.