|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

  USTVARITE SVOJ ŽIVLJENJEPIS V ELEKTRONSKI OBLIKI

  Življenjepis v elektronski obliki ali ePorfolijo (eP) je osebni spletni prostor, ki ga lahko delite z drugimi ali pa ga ohranite zgolj zase.
   
  V ePortfolijo lahko shranjujte informacije v različnih oblikah, in sicer: v obliki besedila, fotografij, video in avdio posnetkov; celo v obliki potrdil, certifikatov ali dokumentov, kot so osebni življenjepis ali prošnja.
   
  Pri tem ne smete pozabiti, da oblikovanje eP ne pomeni zgolj zbiranje informacij o učnih aktivnostih in dosežkih, temveč omogoča tudi lasten razmislek ali refleksijo o tem, kako dokazila uporabiti za ustrezno predstavitev učnih aktivnosti in dosežkov z namenom  doseganja zastavljenih ciljev. Pogosto lahko predstavlja tudi najboljši način za ustrezno predstavitev sebe in lastnih dosežkov drugim.
   
  Elektronski portfolijo vključuje prostor, namenjen:
   

  • shranjevanju informacij – prostor, v katerem lahko organizirate svoje osebne informacije,
  • dialogu – prostor, v katerem lahko podajate svoje razmisleke oz. refleksije ter pridobivate povratno informacijo od drugih,
  • predstavitvi – prostor, v katerem med vsemi shranjenimi informacijami izberete le določene in jih organizirate v skladu s temeljnim namenom uporabe eP.

   
  Pri tem pa ne pozabite: ker je oblika ePortfolijo digitalna, lahko podatke sproti posodabljate  in vam ni potrebno skrbeti zaradi zastarevanja informacij, ki jih vsebuje.
   
  Dostop do ePortfolijo je možen na povezavi https://eportfolijo.acs.si/.
   
  Za več informacij in pomoč pri oblikovanju nas lahko kontatirate na elektronski naslov svetovanje.grm@gmail.com ali pa nas pokličite na telefonsko številko 07 39 34 735. Z veseljem vam bomo pomagali.
   
   
   


   

                         
   
  Vse storitve v okviru projekta DIS so za zaposlene in delodajalce brezplačne, saj so financirane s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada ter Republike Slovenije.